Oscar Zia - Rix Fm Festivalen

Oscar Zia - Rix Fm Festival Göteborg 18/8 2013
 
Haha de två sista bilderna alltså... i alla fall, enjoy & let me know what you think!

Shout it from the rooftops

Ulrik Munther - Lysekil 7/8 2013 (Rooftop - Ulrik Munther)
 
Eftersom skolan har börjat nu kommer jag tyvärr inte ha lika mycket tid till att redigera bilder osv, men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera med bilder då och då! Har ni någon favorit av de här bilderna? :)

Två favoriter i samma bild

Alexander Vasiliou & Oscar Zia - Nickelodeondagen Göteborg 16/8 2013
 
Oscar Zia har ni säkert hört talas om - han har hunnit med X-Factor, Melodifestivalen, en andra plats i Let's Dance och två singlar (den andra kom ut idag) på bara ett år! Och om du brukade titta på Talang när det gick förr så känner du säkert igen Alexander Vasiliou också, han gick nämligen enda till semifinalen 2008 tack vare hans trollkonster. Hur som helst, här är de på ett par bilder från förra veckan!
 
Haha jag älskar den sista bilden, för där står liksom Alex gulligt med ett fan och så sitter Oscar där precis bredvid och äter godis...

We got the power

Hej på er! Här är bilderna på Loreen som jag gav lite smakprov på häromdagen, hoppas ni gillar dem! Kommentera gärna ifall det är någon av bilderna som ni gillar lite extra. :)

Sneak peek

Just nu sitter jag och redigerar bilder på bästa Loreen från Rix Fm Festivalen som var i Göteborg i söndags (helt grym show!) och så fort jag är klart kommer de såklart komma upp här!

Janet Leon

Janet Leon - Nickelodeondagen Göteborg 16/8 2013
 
I fredags var det Nickelodeondagen i Götet och självklart var jag där! Janet är bara en flera grymma artister som uppträdde och signerade och det var en jättebra dag på alla sätt. Det var väldigt roligt att äntligen få se Janet live, hon är så grymt bra och vacker. Dessutom kände hon igen mig fast vi aldrig träffats(!!) och vi kom på att det kan vara pga instagram, haha! Här är i alla fall två utav alla bilder jag tog, hoppas ni gillar dem! :)

Life is now, so let's try to not let it pass by

Ulrik Munther - Lysekil 7/8 2013 (Life - Ulrik Munther)
 
Själv är jag ganska mycket inne på svartvitt nu och har varit ett tag, men det är klart att det kan vara roligare med färg ibland. Vad tycker ni?

Mimmi Werner

Mimmi Werner - Borås Sommartorsdagarna 4/7 2013
 
Mimmi vann deltävlingen i Svensktoppen Nästa i Borås i juli. Hon är otroligt bra och så cool på scenen också, absolut rätt vinnare enligt mig! Efter lite googling såg jag även att hon jobbat en hel del med sångaren Emil från State Of Drama, där ser man :)

Ulrik Munther - Lysekil

Ulrik Munther - Lysekil 7/8 2013
 
Här är några av de ca 700 bilderna jag tog på Ulrik i Lysekil i onsdags (alla kommer inte komma upp här, ni kan vara lugna hehe). Hoppas ni gillar dem!
 
Förresten så har jag skaffat ett instagram-konto som ni gärna får följa, @konsertfotograf heter jag där. Ha det gött!

Gabriella Quevedo

Gabriella Quevedo - Borås Sommartorsdagarna 4/7 2013
 
Gabriella är en "fingerstyle guitarist" som har flera miljoner visningar på youtube, om du inte har lyssnat på henne än tycker jag att du ska göra det nu. Hon är grymt bra!